2017 er året, hvor vi igangsætter projektet for den første blivende bygning på vores byggegrund. Det bliver et skur, der skal fungere som redskabsskur og opbevaringsrum.

Det placeres i det sydøstlige hjørne af grunden, da det ud over at være et skur, skal fungere som skygge i den bagerste del af haven.

Vi både tegner og bygger selv, og har derfor frit spil til at få både æstetik og funktionalitet til at gå op i en højere enhed.

Vi har gennem længere tid tegnet på bygningen, og der har været mange ideer og spørgsmål oppe at vende. Vi har blandt andet vendt om der skal beplantning på taget, om der skal hems på til at opbevare træ og andre materialer, om der skal der være én eller to døre og om hvorvidt rummets størrelse passer til de ting det skal indeholde.

Det har været en interessant process, der ikke bare er afgørende for denne bygning, men for det samlede indtryk af haven, når alle bygningerne står færdige.

Hjørnestolperne sættes. Alt træ er genbrugstræ.

Det tog en del tid at ramme det rigtige spot for stolperne. Grunden hælder en del, og derfor var det vigtigt at finde det punkt, der synsmæssigt giver det bedst mulige resultat, uden vi skal planere for meget i haven.

Spærene er lavet på jorden. Modellen har vi selv lavet, efter de tegninger vi udfærdigede. Nu skal de bare bæres op, og sættes fast.

Nu begynder det at ligne en bygning! Og den ligner tegningen, YES!! Så er resten piece of cake…